Północno-Zachodni Grillowany Stek Z Flanki
Północno-zachodni Grillowany stek flanki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 467 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.85 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowany stek z miętowo-Kolendrową Mojo i grillowaną marchewką i pasternakiem, Grillowany Stek Z Flanki, oraz Grillowany Stek Z Flanki.
Instrukcje
Wypłukać stek i osuszyć. W 1-galon zip-lock plastikowej torbie lub dużej misce, wymieszać sos sojowy, oliwa z oliwek, brązowy cukier, zielona cebula, nasiona sezamu, czosnek, pieprz, i imbir.
Dodaj stek, uszczelnić worek lub przykryć miskę szczelnie i schłodzić, obracając mięso od czasu do czasu, co najmniej 4 godziny lub do 2 dni.
Wyciągnij stek z marynaty i krótko odcedzaj.
Umieść mięso na grillu na solidnym łóżku ze średnio gorących węgli lub na grillu gazowym (możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 3 do 4 sekund); zamknij pokrywkę na grillu gazowym. Gotować stek, zmieniając od czasu do czasu na brązowy równomiernie, aż średnio Rzadki (wciąż różowy w środku; pokroić do testu), 9 do 12 minut.
Przenieść stek na talerz i odstawić 10 minut.
Mięso pokroić w poprzek ziarna na cienkie, skośne plastry.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Grgich Hills Estate Merlot z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 47 dolarów za butelkę.
![Grgich Hills Estate Merlot]()
Grgich Hills Estate Merlot
Chłodny klimat Merlot z jasnymi owocowymi smakami i przyjemną w ustach kwasowością z winnic Grgich Hills w południowej Dolinie Napa, uprawianych bez sztucznych nawozów, pestycydów i herbicydów. Z cudownie złożonymi aromatami żurawiny, cedru i prażonych orzechów laskowych, to wino jest idealnym partnerem do polędwicy wołowej, jagnięciny lub pieczonej wieprzowiny.