Pyszny Chlebek Z Rodzynkami I Orzechami Bananowymi
Pyszne rodzynki orzechowe chleb bananowy to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Ten poranny posiłek ma 413 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka brązowego cukru, soli, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pyszny Chleb Z Rodzynkami, Wspaniały Niskotłuszczowy Pyszny Chleb Bananowy, oraz Pyszny Chlebek Bananowy Orzech dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj dno patelni bochenkowej o wymiarach 9x5 cali.
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
3
Odstawić 5 minut, aż płatki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
4
Wymieszać olej i jajko do mieszaniny mleka, aż dobrze połączone. W osobnej misce połączyć mąkę, cukier biały, cukier brązowy, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól. Wymieszać mieszaninę mąki z mieszaniną mleka i złożyć w puree bananowym; wlać do przygotowanego bochenka patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze Cukierniczym
Puree Bananowe
Dietetyczna Soda Kremowa
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
(duża Tuba)
(Keebler)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
Do Szczotkowania I Smażenia
5
Piec 50 do 55 minut, aż Góra sprężyny z powrotem, gdy lekko dotknięte.