Pyszny Chleb Z Masłem Orzechowym

Pyszny Chleb Z Masłem Orzechowym
Pyszne masło orzechowe chleb może być tylko przyprawa szukasz. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 22 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać jajko, sól, chrupiące masło orzechowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Czekoladowe batony z masłem orzechowym na pyszne przekąski, Yummy No Bake Chocolate Peanut Butter and Oatmeal Cookies!, oraz Nutella-Layered-and-Swirled Peanut Butter Bread {Peanut Butter Loaf Cake}.

Instrukcje

1
Składniki umieścić na patelni do chleba w kolejności sugerowanej przez producenta. Wybierz ustawienie biały chleb. Zaczynaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do ChlebaMaszyna Do Chleba
2
Aby upiec chleb w piekarniku: wybierz ciasto lub cykl ręczny. Po zakończeniu cyklu uformuj ciasto i umieść na natłuszczonej patelni z bochenkiem. Pozostawić do wzrostu w ciepłym miejscu, aż podwoi się rozmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
3
Piec w nagrzanym piekarniku 350 stopni F (175 stopni C) przez 35 do 45 minut lub aż termometr włożony do środka bochenka odczytuje 200 stopni F (95 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn