Puy soczewica z kozim serem, oliwkami i świeżym tymiankiem
Soczewica Puy z kozim serem, oliwkami i świeżym tymiankiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 425 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.26 za porcję. Mieszanka liść laurowy, szalotka, soczewica, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Kozi ser z oliwkami, cytryną i tymiankiem, Kozi ser z oliwkami, cytryną i tymiankiem, oraz Kozi ser z oliwkami, cytryną i tymiankiem.
Instrukcje
Umieść soczewicę, marchew, szalotkę, tymianek i liść laurowy w rondlu z 5 szklankami wody. Dusić przez 1520 minut lub aż soczewica będzie miękka.
Soczewicę dobrze odsączyć, przełożyć do miski i wyjąć tymianek i liść laurowy. Chłodny do lata.
Dodać oliwki, kozi ser i oliwę z oliwek i wymieszać. Doprawić solą i pieprzem i podawać na ciepło.
Odmiana: Ubrana Soczewica
Resztki są dobre podawane jako sałatka. Zalać octem balsamicznym, dodać oliwę z oliwek i posypać dużą ilością posiekanej natki pietruszki. Jeśli chcesz, dodaj pokrojone filety z sardeli.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;