Puszyste ciasto truskawkowe z skórką precla
Puszyste ciasto truskawkowe z skórką precla może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 425 kalorii, 3G białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Mieszanka masła, żelatyna o Smaku Truskawkowym, precle i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ten przepis jest lubiany przez 88 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 30 minut. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Puszyste ciasto truskawkowe z skórką precla, Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, oraz Puszysty różowy deser Lemoniadowy z skórką precla.
Instrukcje
W średniej misce, wymieszać wszystkie składniki skórki. Naciśnij mieszaninę mocno do dna i boku 9-calowej szklanej płytki ciasta.
W dużej misce zalać żelatyną wrzącą wodą; mieszać, aż żelatyna się rozpuści. Wymieszać ze skórką z limonki i sokiem z limonki. Przechowywać w lodówce około 1 godziny lub do bardzo grube, ale nie Zestaw.
Ubij mieszaninę żelatyny z mikserem elektrycznym na dużej prędkości około 4 minut lub do momentu, gdy będzie gęsta i puszysta; odstawić. W schłodzonej dużej misce ubij na dużej prędkości śmietanę do ubijania i cukier puder, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż bitą śmietanę i zmiażdżone truskawki do mieszaniny żelatyny.
Przechowywać w lodówce około 8 godzin lub do zestawu.
Dekoruj truskawkami w czekoladzie. Przechowywać w lodówce.