Puszyste Ciasto Bananowe

Puszyste Ciasto Bananowe
Need a deser wegetariański? Puszyste ciasto bananowe może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 831 kalorii, 8G białka, oraz 59G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 99 centów za porcję. Mieszanka proszku do pieczenia, sól, banany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Miękkie i puszyste ciasto truskawkowo-bananowe (wegańskie), Ciasto Bananowe Z Puszystym Twarożkowym Lukrem, oraz Tłuste Darmowe Puszyste Muffinki Bananowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka dwa 9 calowe ciasto warstwowe Patelnie. Przesiać razem mąkę, proszek do pieczenia, sodę i sól; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, połączyć skrócenie, cukier, jajka, i wanilia. Dobrze bij. Zmiksować w maślance.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
SkracanieSkracanie
WaniliaWanilia
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
Dodać przesianą mieszaninę mąki na przemian z puree bananowym do mieszaniny jaj podczas ubijania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree BananowePuree Bananowe
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
4
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
5
Piec ciasto przez 30 do 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć z patelni i schłodzić na stojakach z drutu. Ciasto napełnij i zamroź bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn