Purée Z Ziemniaków
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Yam Purée spróbować. Jedna porcja zawiera 203 kalorie, 0g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. Mieszanka soli, miodu, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest improvable. Spróbuj Tamaryndowca-duszone żeberka z przecierem truflowym, przecierem Rukolowym i Polewanymi grzybami Kurkowymi, Puree Spruiten (Puree z brukselki), oraz Puree Crecy (Puree z zupy marchewkowej) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. natrzyj bataty lub bataty olejem, a następnie posyp solą i pieprzem. Owiń każdy osobno w folię aluminiową i piecz w piekarniku przez 1 godzinę.
Przełożyć na talerz i pozostawić do odpoczynku, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć.
Obrać skórkę z ziemniaków i umieścić w misce.
Dodać miód i masło i zacieru widelcem; masło powinno stopić się całkowicie. Pochrzyny można podgrzać w piekarniku lub kuchence mikrofalowej, jeśli to konieczne. Doprawić solą i pieprzem.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;