Purée z rutabagi z brązowym masłem i Mascarpone
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Rutabaga Purée z brązowym masłem & Mascarpone spróbować. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 32 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 128 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis z SippitySup ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, świeżo popękany pieprz, liście tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Puree Z Rutabagi, Rutabaga & Puree Ziemniaczane, oraz Rutabaga-Boczek Purée.
Instrukcje
Rozgrzać duży, ciężki dno sauté patelni na średnim ogniu.
Dodaj masło. Gdy zaczyna się topić, zacznij często obracać patelnię i uważnie obserwować masło. Zauważysz, że masło stanie się spienione, a następnie substancje stałe mleka zaczną brązowieć. Po uruchomieniu, wyjąć patelnię z ciepła. Zapach masła; powinien mieć orzechowy aromat i mieć karmelowy kolor.
Dodaj szalotki i brukiew. Umieść patelnię na średnim ogniu i gotuj, często mieszając, aż warzywa zaczną mięknąć, około 10 minut. Doprawić solą.
Dodać bulion i liście tymianku. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować do miękkości, 20 do 25 minut.
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.Przecier mieszanka warzywna z mascarpone w robocie kuchennym, aż będzie gładka. Doprawić pieprzem. Podgrzać w razie potrzeby.
Dekoruj więcej liści tymianku.