Purée z rutabagi z brązowym masłem i Mascarpone

Purée z rutabagi z brązowym masłem i Mascarpone
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Rutabaga Purée z brązowym masłem & Mascarpone spróbować. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 32 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 128 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis z SippitySup ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, świeżo popękany pieprz, liście tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Puree Z Rutabagi, Rutabaga & Puree Ziemniaczane, oraz Rutabaga-Boczek Purée.

Instrukcje

1
Rozgrzać duży, ciężki dno sauté patelni na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj masło. Gdy zaczyna się topić, zacznij często obracać patelnię i uważnie obserwować masło. Zauważysz, że masło stanie się spienione, a następnie substancje stałe mleka zaczną brązowieć. Po uruchomieniu, wyjąć patelnię z ciepła. Zapach masła; powinien mieć orzechowy aromat i mieć karmelowy kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj szalotki i brukiew. Umieść patelnię na średnim ogniu i gotuj, często mieszając, aż warzywa zaczną mięknąć, około 10 minut. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Rutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 CalaRutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać bulion i liście tymianku. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować do miękkości, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
5
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.Przecier mieszanka warzywna z mascarpone w robocie kuchennym, aż będzie gładka. Doprawić pieprzem. Podgrzać w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
6
Dekoruj więcej liści tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn