Puree Ziemniaczane Z Zamrażarką

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj puree ziemniaczane z zamrażarką. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 9g tłuszczu i w sumie 181 kalorii. Ten przepis służy 14. Za 47 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś masło, pieprz, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 40%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Staromodne tłuczone ziemniaki – zrób domowe tłuczone ziemniaki w domu, łatwo to zrobić, Tłuczone ziemniaki czosnkowe Bennigan – łatwo jest zrobić tłuczone ziemniaki czosnkowe, oraz Kolejne pozorowane tłuczone ziemniaki (puree z kalafiora) - niskowęglowodanowe dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym rondlu i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj przez 10-15 minut lub do miękkości.
W dużej misce zetrzyj ziemniaki z masłem. Ubij śmietanę, serek śmietankowy, cebulę w proszku, sól i pieprz.
Przenieś 1-1 / 2 filiżanki do 2-kubkowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania.
Piec bez przykrycia w 350° przez 30-35 minut lub do podgrzania.
Ostudzić Pozostałe tłuczone ziemniaki. Zamrażać w porcjach 1-1 / 2 szklanki do 6 miesięcy.
Aby użyć mrożonych ziemniaków: rozmrozić w lodówce.
Piec zgodnie z zaleceniami.