Puree Ziemniaczane Z Smażonymi Pieczarkami

Puree ziemniaczane ze smażonymi grzybami może być właśnie dodatkiem, którego szukasz. Za 1,91 USD za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 11 g białka, 22 g tłuszczu i łącznie 395 kalorii. Ten przepis jest przeznaczony dla 8 osób. 1 osoba wypróbowała ten przepis i polubiła go. Udaj się do sklepu i kup śmietanę, białe wino, grzyby i kilka innych rzeczy, aby przygotować je już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie smakuje na Święto Dziękczynienia. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli jesteś na diecie bezglutenowej i lakto ovo-wegetariańskiej. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 39%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Tłuczone ziemniaki ze smażonymi porami, Tłuczone ziemniaki na maślance ze smażonymi porami Nif's i Pieczone ziemniaki ze smażonymi grzybami i jogurtem.
Instrukcje
W rondlu rozpuść 1/2 kostki (4 łyżki) masła i podsmaż grzyby, cebulę, szczypiorek i czosnek.
Dodać wino i dusić około 15 minut. W garnku gotuj ziemniaki, aż będą gotowe; odpływ. Ziemniaki rozgnieść, dodać pozostałą 1/2 kostki masła, sól, pieprz, śmietanę i ciepłe mleko do pożądanej konsystencji.
Połącz wszystkie składniki i ubijaj, aż masa będzie gęsta i kremowa.