Puree ziemniaczane z porem i czosnkiem
Puree ziemniaczane z porem i czosnkiem to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odbierz dodatkową śmietanę do ubijania, sól, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Bennigan ' s Garlic puree Potatoes-łatwo jest zrobić puree czosnkowe, Puree Z Porów, oraz Puree Z Porów, Grzybów I Tymianku dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 3-ćwiartkowym umieść ziemniaki, por, czosnek, sól i bulion. Przykryć i podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Dusić objęte 20 do 25 minut lub do miękkości (nie spuścić). Mieszanka ziemniaczana Mash z masherem ziemniaczanym lub mikserem elektrycznym na niskiej prędkości.
W rondlu 1-quart rozgrzać 1/4 szklanki śmietany i masła na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż masło się rozpuści.
Dodaj śmietanę do mieszanki ziemniaków; Kontynuuj zacieranie, aż ziemniaki będą lekkie i puszyste.
Dodać dodatkową rozgrzaną śmietanę do ubijania dla uzyskania pożądanej konsystencji. Wymieszać ze szczypiorkiem.