Puree ziemniaczane z meksykańskim Chili-ser Topper

Puree ziemniaczane z meksykańskim Chili-ser Topper
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj puree ziemniaczanego z meksykańskim Topperem Chili-Cheese. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,19 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 387 kalorii, 15g białka, oraz 19g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką wodę, pomidory w puszkach, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Meksykańska Chili-Cheese Topper, Meksykańskie Puree Ziemniaczane Z Zielonymi Chiles, oraz Chili Quinoa-Bean Bites (z Chipotle puree słodkie ziemniaki) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 3-ćwiartkowym podgrzać wodę, masło i sól do wrzenia; usunąć z ognia. Wymieszać z mlekiem i suchymi ziemniakami tylko do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Odstawić na około 30 sekund lub do wchłonięcia cieczy; ubijać widelcem.
3
W rondlu 1-quart, gotować fasolę i pomidory na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż gorące. Łyżka na poszczególne porcje ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Posypać serem i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn