Puree ziemniaczane z masłem Pietruszkowo-Szalotkowym
Puree ziemniaczane z masłem Pietruszkowo-Szalotkowym to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja zawiera 173 kalorie, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pieczenia ziemniaków, mleko, pietruszka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czosnek i szalotka puree ziemniaczane, Ziemniaki Puree Czosnkowo-Szalotkowe, oraz Karmelizowane-szalotka i szałwia puree ziemniaczane.
Instrukcje
Rozpuścić 1 łyżeczkę masła na małej patelni na średnim ogniu.
Dodać szalotki i gotować 3 protokół.
Zdjąć z ognia i schłodzić do temperatury pokojowej.
Połączyć mieszankę szalotki, 3 łyżki plus 2 łyżeczki masła i pietruszki. Wymieszać, aż mieszanina zostanie dobrze wymieszana; przykryć i schłodzić.
Ziemniaki i czosnek umieścić w rondlu i przykryć wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić 25 minut lub do bardzo przetargu; drenaż. Powrót ziemniaki na patelnię.
Dodać mleko i pozostałe składniki i ubić na średniej prędkości miksera, aż będzie gładka.
Podajemy puree ziemniaczane z masłem.