Puree ziemniaczane z masłem Kminkowo-limonkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj puree ziemniaczanego z masłem Kminkowo-limonkowym. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 161 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz, mielony kminek, nasiona kminku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Puree słodkie ziemniaki z kminkiem, Kminkowo-Cayenne puree ziemniaczane z karmelizowaną cebulą, oraz Kminek Limonka Prażone Słodkie Ziemniaki.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w małej misce. Rozgnieść widelcem do wymieszania. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Ziemniaki umieścić w dużym rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub do przetargu; drenaż. Powrót ziemniaki na patelnię.
Dodać maślankę, sól i pieprz; ubić mikserem na średniej prędkości, aż będzie gładka.