Puree ziemniaczane z czosnkiem, Mascarpone i karmelizowanymi porami

Puree ziemniaczane z czosnkiem, Mascarpone i karmelizowanymi porami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Puree z czosnkiem, Mascarpone i karmelizowane Pory spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 357 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 85 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka masła, ziemniaki russet, ser mascarpone i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Puree Ziemniaczane Z Czosnkiem, Mascarpone I Karmelizowanymi Porami, Puree ziemniaczane z pieczonym czosnkiem i serem Mascarpone, oraz Karmelizowana cebula i czosnek puree ziemniaczane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać pory i wymieszać do okrycia. Przykryć i gotować, aż pory będą złociste, mieszając co 5 minut, łącznie około 20 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce. Przed użyciem przewiń na średnim ogniu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PorPor
3
Połącz 1/2 szklanki mleka i czosnku w średnim rondlu. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do bardzo niskiej, przykryć, i gotować, aż czosnek jest miękki, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Zdjąć z ognia. Korzystanie z tyłu widelca, zacieru mieszanki mleka czosnku do wklejenia. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
MlekoMleko
5
Ziemniaki gotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą do miękkości, około 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Dobrze spuścić. Powrót ziemniaki do tego samego garnka; zacieru aż prawie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Dodać mascarpone i mieszankę mleczno-czosnkową; mash aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem. (Może być wykonany 2 godziny wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MascarponeMascarpone
CzosnekCzosnek
MlekoMleko
8
Odstawić na zewnątrz w temperaturze pokojowej. Podgrzać na średnim ogniu, mieszając i rozcieńczając mlekiem o 1/4 garści, jeśli jest suchy.) Top z porami.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorPor
MlekoMleko
9
* Włoski ser śmietankowy; sprzedawany w wielu supermarketach i na rynkach włoskich. Jeśli jest niedostępny, zmiksuj 3/4 szklanki twarogu z 3 łyżkami śmietany ubijającej i 1 1/2 łyżki kwaśnej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn