Puree Ziemniaczane
Puree ziemniaczane może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 52 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 210 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ziemniaki, paprykę, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Staromodne puree ziemniaczane-zrób domowe puree w domu, łatwo to zrobić z tym, Bennigan ' s Garlic puree Potatoes-łatwo jest zrobić puree czosnkowe, oraz Kolejny Mock puree ziemniaczane (puree kalafiorowe) - low Carb dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki pokroić w ćwiartki.
Połącz ziemniaki i wrzącą wodę, aby przykryć w dużym holenderskim piekarniku. Przykryć i gotować na średnim ogniu 20 minut lub do miękkości.
Odcedzić ziemniaki i wrócić do holenderskiego piekarnika. Gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż ziemniaki wyschną.
Mleko i masło połączyć w małym rondlu. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż masło się rozpuści.
Ziemniaki rozgnieść na gładką masę. Stopniowo dodawać mieszaninę mleka; dobrze wymieszać. Wymieszać z solą.
Ziemniaki przełożyć do miski, posypać papryką.
Podawać na ciepło z sosem śmietanowym.