Puree Ziemniaczane

Puree Ziemniaczane
Puree ziemniaczane skorupa może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 7G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 55 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ser śmietankowy, ziemniaki, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%. Spróbuj Halibut Pot Pie z puree ziemniaczanym, Quiche z brokułów z puree ziemniaczanym, oraz Quiche z brokułów z puree ziemniaczanym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować opakowanie mrożone puree ziemniaczane zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Wymieszaj zmiękczony twarożek do rozpuszczenia. Łyżka gorącej mieszanki ziemniaków równomiernie na gorącej mieszance grilla Pot Pie; posypać rozdrobnionym serem Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony Ser CheddarRozdrobniony Ser Cheddar
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Piec w temperaturze 425 przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn