Puree Z Homara

Puree Z Homara
Puree z homara to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 433 kalorie, 16G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 62 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Mieszanka masła, śmietany, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Filet Mignon nad homarem Boursin puree ziemniaczane z redukcją Merlot, Staromodne puree ziemniaczane-zrób domowe puree w domu, łatwo to zrobić z tym, oraz Bennigan ' s Garlic puree Potatoes-łatwo jest zrobić puree czosnkowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F (95 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Połączyć wodę z 2 łyżkami soli w dużym garnku; doprowadzić do wrzenia
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Zanurz homara w wrzącej wodzie, przykryj garnek i przywróć wodę do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż Homar staje się jasne Prawo, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Homara wyjąć z wody i odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, oczyścić homara i wyciągnąć mięso z ogona, rezerwując skorupę ogona. Złamać pazury i usunąć mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
6
Mięso ogona grubo posiekać i z nienaruszonym mięsem włożyć do przykrytego naczynia; ogrzać w rozgrzanym piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Umieść około 1 cala wody na dnie rondla z 1 łyżeczką soli; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
8
Dodaj ziemniaki do wrzącej wody; wierzch z nienaruszoną skorupą ogona homara.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
9
Przykryć rondel i przywrócić wodę do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio niski i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki są łatwo Przekłute widelcem, 20 do 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
10
Usunąć skorupę homara i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
11
Spuścić wodę z rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
12
Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Delikatnie potrząśnij patelnią na małym ogniu, aby wysuszyć ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
13
Dodaj masło do ziemniaków i zacieru, aż nie pozostaną grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
14
Dodać śmietanę aż do uzyskania pożądanej konsystencji
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
15
Złożyć w zarezerwowane posiekane mięso homara.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej
16
Posypać papryką do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Chablis i Chardonnay to świetny wybór dla homarów. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Możesz spróbować Simonnet-Febvre Petit Chablis. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
Simonnet-Febvre Petit Chablis
Simonnet-Febvre Petit Chablis
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn