Puree Marchewkowe Pachnące Kminkiem I Kolendrą
Puree marchewkowe pachnące kminkiem i kolendrą to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 29 centów za porcję. Mieszanka pieczenia ziemniaków, 0% mniej tłuszczu śmietany, mielonej kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka z kurczaka z marchewką pachnącą kminkiem Raita, Zupa Marchewkowo-Jabłkowa Z Kminkiem I Kolendrą, oraz Sałatka z marchwi i kapusty z kolendrą+kminek suchy Rub.
Instrukcje
Marchew i ziemniaki umieścić w dużym rondlu i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować, odkryte, 15 minut lub aż warzywa będą miękkie; odcedzić.
Umieść warzywa, kolendrę i pozostałe składniki w robocie kuchennym i procesuj, aż będzie gładki. Podgrzać w rondlu na średnim ogniu, jeśli to konieczne.