Puree mamy a la King
Puree z ziemniaków mamy a la King może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,68 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1046 kalorii, 17g białka, oraz 68 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz masło, czosnek w proszku, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Spróbuj Staromodne puree ziemniaczane-zrób domowe puree w domu, łatwo to zrobić z tym, Bennigan ' s Garlic puree Potatoes-łatwo jest zrobić puree czosnkowe, oraz Kolejny Mock puree ziemniaczane (puree kalafiorowe) - low Carb dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Do dużego rondla dodaj ziemniaki, korzeń selera i 1 łyżkę soli i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia i gotować na średnim ogniu do przetargu widelec, o 15 protokół.
Odcedzić ziemniaki i korzeń selera.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. nasmaruj 9-na-13-calową patelnię do pieczenia.
Ubij razem Serek i zmiękczone masło w dużej misce z mikserem ręcznym na średniej prędkości, aż dokładnie wymieszać, o 2 protokół.
Dodaj gorące ziemniaki i korzeń selera powoli, na przemian z pół na pół. Ubijać do wymieszania.
Posypać solą i wymieszać z chrzanem, czosnkiem w proszku i białym pieprzem.
Wlać mieszaninę ziemniaków do przygotowanej patelni do pieczenia.
Wlać roztopione masło na mieszaninę ziemniaków.
Piec do bąbelków i lekko brązowy, o 45 protokół.