Puree Korzenne

Puree Korzenne
Puree korzeni może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 236 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka pieprzu, pasternaku, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Puree korzenne, Puree Z Maślanką I Szczypiorkiem, oraz Puree pieprzowe z prażonymi orzechami laskowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 4 składniki umieścić w dużym rondlu; przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia. Gotować 20 minut lub aż warzywa są bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dobrze odcedzić; wyrzucić liście laurowe. Powrót warzywa na patelnię; dodać margarynę, mleko, sól i pieprz. Beat ze średnią prędkością miksera do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
WarzywaWarzywa
MargarynaMargaryna
PieprzPieprz
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn