Puree Kalafiorowe
Puree kalafior może być tylko przystawka szukasz. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 97 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz kalafior, pietruszkę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 41 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kolejny Mock puree ziemniaczane (puree kalafiorowe) - low Carb, Puree Kalafiorowe, oraz Puree Kalafiorowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Czosnek umieścić w dużym garnku z osoloną wodą i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Kalafior oddzielić na małe różyczki i dodać do garnka. Doprowadzić z powrotem do wrzenia, zmniejszyć ogień do średniej wysokości i gotować, aż kalafior jest bardzo delikatny, 10 do 12 protokół.
Dobrze odcedzić, przenieść z powrotem do garnka i gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż do wyschnięcia, o 3 protokół.
Czosnek, kalafior, oliwę z oliwek i maślankę połączyć w dużej misce. Użyj masher ziemniaczany rozgnieść kalafior aż gruby i pulpy.
Przenieść do dużego rondla i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu. Gotować do ogrzania przez, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
W razie potrzeby posypać natką pietruszki i podawać na gorąco.