Puree Chrzanowe
Puree z chrzanu może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 114 kalorii, 6G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka mleka, soli, ziemniaków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 84%. Podobne przepisy to Puree Chrzanowe, Puree Chrzanowe, oraz Puree Chrzanowe.
Instrukcje
Podgrzać 1 cal wody do wrzenia w rondlu 3-quart.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Gotować około 15 minut lub do miękkości; odcedzić. Powrót ziemniaki do rondla. Wstrząsnąć patelnię z ziemniakami na małym ogniu do wyschnięcia; zdjąć z ognia.
Masuj ziemniaki, aż nie pozostaną żadne grudki. Ubić w jogurcie, chrzanie i soli.
Dodawać mleko w małych ilościach, ubijając po każdym dodaniu (ilość mleka potrzebna do tego, aby ziemniaki były gładkie i puszyste, zależy od rodzaju użytych ziemniaków). Energicznie ubijać, aż ziemniaki będą lekkie i puszyste.
Posypać natką pietruszki.