Punch à la Romaine

Punch à la Romaine
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj ponczu à la Romaine. Ten przepis służy 8. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 102 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz wino musujące, cukier granulowany, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Sałatka Rzymska, Rzymska z pomarańczami, oraz Sałatka Rzymska dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Drobno skórkę pomarańczy (należy mieć około 1 łyżki stołowej); odstawić.Plaster 1/4 cala od góry i na dole pomarańczy i ustawić go płasko na powierzchni roboczej. Używając noża do parkowania, postępuj zgodnie z krzywą pomarańczy i odetnij pozostałą skórkę i biały rdzeń. Pracując nad małą miseczką, pokrój między membranami, aby uwolnić segmenty lub supremes. (Szef kuchni Michael Symon pokazuje, jak podzielić cytrusy w tym filmie Chow Tip.) Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Umieścić wodę i cukier w małym rondlu na dużym ogniu i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia i wymieszać skórkę z cytryny, skórkę pomarańczową i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
4
Odstawić w temperaturze pokojowej do zaparzenia smaków, o 30 protokół.Przecedzić mieszaninę przez sitko o drobnych oczkach do naczynia o wymiarach 13 na 9 cali i wyrzucić zawartość Sitka. Zamrozić mieszaninę odkrytą, aż dopiero zacznie się ustawiać, ale nie zamrozić całkowicie, około 1 godziny. Używając palców widelca, zgrabiaj mieszaninę, aby rozbić duże kawałki. Powrót do zamrażarki i grabić ponownie po dokładnym ustawieniu, o 1 godzinę więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
5
Przenieść lód cytrynowy do pojemnika z ciasną pokrywką i przechowywać w zamrażarce do 2 tygodni.Gotowe do podania, umieścić białka w bardzo czystej średniej misce i ubijać aż sztywne szczyty tworzą, o 3 protokół; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CytrynaCytryna
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
6
Przenieść lód cytrynowy do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
7
Skropić szampanem i rum agricole i delikatnie wymieszać, aby połączyć. Podzielić na 8 szklanek (1/2 szklanki). Ubite białka przełożyć na lód cytrynowy i każdą porcję polać pomarańczowym segmentem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
SzampanSzampan
PomarańczowyPomarańczowy
CytrynaCytryna
LódLód
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn