Pumpkin Roll III

Pumpkin Roll III
Pumpkin Roll III wymaga mniej więcej 1 godzina i 35 minut od początku do końca. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 23 porcje z 266 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cukier cukierniczy, mąkę samozbierającą się, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Sernik Dyniowy Roll Roll, Sernik dyniowy francuskie tosty Roll up z sosem dyniowym # SundaySupper, oraz Pumpkin Roll dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 10x15 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Połącz mąkę samozbierającą, biały cukier, brązowy cukier, gałkę muszkatołową, cynamon i przyprawę do ciasta z dyni. Wymieszać z dynią, a następnie ubić jajka, po jednym na raz, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pumpkin Pie SpicePumpkin Pie Spice
Własna Rosnąca MąkaWłasna Rosnąca Mąka
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
CynamonCynamon
DyniaDynia
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
JajkoJajko
3
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec w nagrzanym piekarniku przez 15 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Natychmiast obrócić ciasto na wilgotny bawełniany ręcznik. Zaczynając od długiej strony, roll ciasto z ręcznikiem jelly-roll mody. Fajne ciasto roll, szew stronie w dół, na stojaku z drutu, aż do całkowitego ostygnięcia, około 1 godziny. Delikatnie rozwiń, aby napełnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
5
Aby nadzienie z twarogu: masło i ser śmietankowy ułożyć w śmietanie, aż będą lekkie i puszyste. Ubić cukier cukierniczy, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MasłoMasło
KremKrem
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje23
Ocena Zdrowia1
Magazyn