Pumpkin Roll III

Pumpkin Roll III
Pumpkin Roll III to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną gałkę muszkatołową, serek śmietankowy, mielony imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sernik Dyniowy Roll Roll, Sernik dyniowy francuskie tosty Roll up z sosem dyniowym # SundaySupper, oraz Pumpkin Roll.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka jelly roll pan. (Używam patelni 15x18 cali wyłożonej woskowanym papierem, a następnie nasmarowanej i posypanej mąką.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Ubić jajka mikserem elektrycznym przez 2 i 1/2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Dodawać cukier powoli, wciąż ubijając. Beat przez 3 i pół minuty więcej. Złożyć w dyni i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
DyniaDynia
CukierCukier
4
Wymieszać mąkę, cynamon, gałkę muszkatołową, imbir, sól i proszek do pieczenia. Wchodzisz na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
CynamonCynamon
ImbirImbir
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
5
Rozprowadzić ciasto na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec przez 15-18 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia na tyle, aby obsłużyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjmij ciasto z patelni i połóż na ręczniku (bawełnianym, nie frotte).
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
PatelniaPatelnia
9
Zwiń ciasto, zwijając ręcznik wewnątrz ciasta i umieść szew w dół do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
10
Przygotować lukier mieszając razem cukier, serek, masło i wanilia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
LukierLukier
WaniliaWanilia
MasłoMasło
CukierCukier
11
Gdy ciasto jest całkowicie schłodzone, rozwiń ciasto i rozłóż nadzieniem z twarogiem i zwiń ponownie Bez ręcznika. Owiń folią. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
RolkaRolka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
12
Posypać cukrem cukierniczym i pokroić w 12-15 porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn