Pumpkin Roll III
Pumpkin Roll III to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną gałkę muszkatołową, serek śmietankowy, mielony imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sernik Dyniowy Roll Roll, Sernik dyniowy francuskie tosty Roll up z sosem dyniowym # SundaySupper, oraz Pumpkin Roll.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka jelly roll pan. (Używam patelni 15x18 cali wyłożonej woskowanym papierem, a następnie nasmarowanej i posypanej mąką.)
Ubić jajka mikserem elektrycznym przez 2 i 1/2 minuty.
Dodawać cukier powoli, wciąż ubijając. Beat przez 3 i pół minuty więcej. Złożyć w dyni i sok z cytryny.
Wymieszać mąkę, cynamon, gałkę muszkatołową, imbir, sól i proszek do pieczenia. Wchodzisz na ciasto.
Rozprowadzić ciasto na przygotowanej patelni.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia na tyle, aby obsłużyć.
Wyjmij ciasto z patelni i połóż na ręczniku (bawełnianym, nie frotte).
Zwiń ciasto, zwijając ręcznik wewnątrz ciasta i umieść szew w dół do ostygnięcia.
Przygotować lukier mieszając razem cukier, serek, masło i wanilia.
Gdy ciasto jest całkowicie schłodzone, rozwiń ciasto i rozłóż nadzieniem z twarogiem i zwiń ponownie Bez ręcznika. Owiń folią. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Posypać cukrem cukierniczym i pokroić w 12-15 porcji.