Pumpkin Roll III

Pumpkin Roll III
Pumpkin Roll III to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną gałkę muszkatołową, serek śmietankowy, mielony imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sernik Dyniowy Roll Roll, Sernik dyniowy francuskie tosty Roll up z sosem dyniowym # SundaySupper, oraz Pumpkin Roll.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka jelly roll pan. (Używam patelni 15x18 cali wyłożonej woskowanym papierem, a następnie nasmarowanej i posypanej mąką.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Ubić jajka mikserem elektrycznym przez 2 i 1/2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Dodawać cukier powoli, wciąż ubijając. Beat przez 3 i pół minuty więcej. Złożyć w dyni i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
DyniaDynia
CukierCukier
4
Wymieszać mąkę, cynamon, gałkę muszkatołową, imbir, sól i proszek do pieczenia. Wchodzisz na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
CynamonCynamon
ImbirImbir
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
5
Rozprowadzić ciasto na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec przez 15-18 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia na tyle, aby obsłużyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjmij ciasto z patelni i połóż na ręczniku (bawełnianym, nie frotte).
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
PatelniaPatelnia
9
Zwiń ciasto, zwijając ręcznik wewnątrz ciasta i umieść szew w dół do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
10
Przygotować lukier mieszając razem cukier, serek, masło i wanilia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
LukierLukier
WaniliaWanilia
MasłoMasło
CukierCukier
11
Gdy ciasto jest całkowicie schłodzone, rozwiń ciasto i rozłóż nadzieniem z twarogiem i zwiń ponownie Bez ręcznika. Owiń folią. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
RolkaRolka
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
12
Posypać cukrem cukierniczym i pokroić w 12-15 porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn