Pumpkin Roll

Pumpkin Roll
Pumpkin Roll to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 371 kalorii. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, masło, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Sernik Dyniowy Roll Roll, Sernik dyniowy francuskie tosty Roll up z sosem dyniowym # SundaySupper, oraz Pumpkin Roll.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąkę jellyroll pan (duży arkusz cookie z boków).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W misce do miksowania ubijaj jajka przez pięć minut. Stopniowo dodawać biały cukier, dynię i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
DyniaDynia
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Dodaj mąkę, cynamon, sól, proszek do pieczenia i imbir.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
CynamonCynamon
ImbirImbir
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
4
Równomiernie rozprowadzić ciasto na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Posypać orzechami pekan równomiernie na wierzchu i lekko nacisnąć na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
6
Piec przez 12 do 15 minut, lub do momentu, gdy sprężyny z powrotem po dotknięciu. Poluzuj krawędzie nożem. Obróć się na dwóch naczyniach, które zostały posypane cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
7
Zwinąć ciasto i ostudzić na około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
1
Wymieszać cukier cukierniczy, waniliowy, masło lub margarynę i ser śmietankowy na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MasłoMasło
WaniliaWanilia
2
Rozwiń ciasto dyniowe, gdy ostygnie, i rozłóż nadzieniem. Przerzuć i odepchnij talerz. Rozwiń długi arkusz woskowanego papieru. Umieść rolkę dyni na woskowanym papierze. Bułka dyniowa z cukrem pudrem. Skręć końce woskowanego papieru jak kawałek cukierka. Umieść bułkę z dyni w lodówce i schłodzić przez noc. Przed krojeniem pył cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
DyniaDynia
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
RolkaRolka
3
Podawać schłodzone.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn