Pumpkin Roll
Pumpkin Roll to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 371 kalorii. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, masło, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Sernik Dyniowy Roll Roll, Sernik dyniowy francuskie tosty Roll up z sosem dyniowym # SundaySupper, oraz Pumpkin Roll.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąkę jellyroll pan (duży arkusz cookie z boków).
W misce do miksowania ubijaj jajka przez pięć minut. Stopniowo dodawać biały cukier, dynię i sok z cytryny.
Dodaj mąkę, cynamon, sól, proszek do pieczenia i imbir.
Równomiernie rozprowadzić ciasto na patelni.
Posypać orzechami pekan równomiernie na wierzchu i lekko nacisnąć na ciasto.
Piec przez 12 do 15 minut, lub do momentu, gdy sprężyny z powrotem po dotknięciu. Poluzuj krawędzie nożem. Obróć się na dwóch naczyniach, które zostały posypane cukrem pudrem.
Zwinąć ciasto i ostudzić na około 20 minut.
Wymieszać cukier cukierniczy, waniliowy, masło lub margarynę i ser śmietankowy na gładką masę.
Rozwiń ciasto dyniowe, gdy ostygnie, i rozłóż nadzieniem. Przerzuć i odepchnij talerz. Rozwiń długi arkusz woskowanego papieru. Umieść rolkę dyni na woskowanym papierze. Bułka dyniowa z cukrem pudrem. Skręć końce woskowanego papieru jak kawałek cukierka. Umieść bułkę z dyni w lodówce i schłodzić przez noc. Przed krojeniem pył cukrem pudrem.