Pumpkin Pie Shake

Pumpkin Pie Shake
Pumpkin Pie Shake może być tylko napojem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 73 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 233 kalorie, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz bitą polewę, przyprawę z dyni, lody waniliowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Pumpkin Pie Cinnamon Roll Cups dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników w blenderze; proces do gładkiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać 3/4 szklanki mieszanki lodów do każdej z 4 szklanek. Top każdy z około 2 łyżeczki bitą polewą; posypać dodatkową przyprawą pumpkin-pie, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
1 Przygotowany Biszkopt (16 Uncji), Przekrojony Na Dwa Poziomy Kawałki1 Przygotowany Biszkopt (16 Uncji), Przekrojony Na Dwa Poziomy Kawałki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn