Pumpkin Pecan Biscotti
Pumpkin Pecan Biscotti wymaga około 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 36 i kosztuje 10 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 73 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 56 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, mąkę, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Pekan Biscotti, Biszkopt Orzechowo-Żurawinowy, oraz Biszkopty Pomarańczowo-Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Mąkę, cukier biały, cukier brązowy, proszek do pieczenia, sól, cynamon, gałka muszkatołowa i imbir ubić w dużej misce, aż do całkowitego połączenia.
W osobnej misce ubić jajka z puree z dyni i ekstraktem z wanilii; wymieszać z orzechami pekan.
Wlać suche składniki i wymieszać, aby ciasto było sztywne. Podziel ciasto na pół i uformuj każdą połowę w kłodę o długości około 10 cali i szerokości 2 cali.
Umieść dzienniki na pergaminie wyłożonej blachy do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane, 25 do 30 protokół.
Niech dzienniki ostygnie na blasze do pieczenia przez 5 minut; usunąć na powierzchnię roboczą i pokroić dzienniki na poszczególne ciasteczka o grubości 1/2 cala. Użyj ostrego noża i lekkiego ruchu piłowania, aby pokroić ciasteczka.
Umieścić ciasteczka z powrotem na pergaminu wyłożonej blachy do pieczenia.
Powrót ciasteczka do piekarnika, i piec, aż lekko rumiane, o 8 protokół; Odwróć ciasteczka i piec, aż ostry, inny 8 protokół.
Ostudzić na stojakach z drutu.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon