Pumpkin Pecan Biscotti

Pumpkin Pecan Biscotti
Pumpkin Pecan Biscotti wymaga około 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 36 i kosztuje 10 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 73 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 56 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, mąkę, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Pekan Biscotti, Biszkopt Orzechowo-Żurawinowy, oraz Biszkopty Pomarańczowo-Orzechowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, cukier biały, cukier brązowy, proszek do pieczenia, sól, cynamon, gałka muszkatołowa i imbir ubić w dużej misce, aż do całkowitego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
CynamonCynamon
ImbirImbir
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
W osobnej misce ubić jajka z puree z dyni i ekstraktem z wanilii; wymieszać z orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wlać suche składniki i wymieszać, aby ciasto było sztywne. Podziel ciasto na pół i uformuj każdą połowę w kłodę o długości około 10 cali i szerokości 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
5
Umieść dzienniki na pergaminie wyłożonej blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane, 25 do 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Niech dzienniki ostygnie na blasze do pieczenia przez 5 minut; usunąć na powierzchnię roboczą i pokroić dzienniki na poszczególne ciasteczka o grubości 1/2 cala. Użyj ostrego noża i lekkiego ruchu piłowania, aby pokroić ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
NóżNóż
8
Umieścić ciasteczka z powrotem na pergaminu wyłożonej blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Powrót ciasteczka do piekarnika, i piec, aż lekko rumiane, o 8 protokół; Odwróć ciasteczka i piec, aż ostry, inny 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Ostudzić na stojakach z drutu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia2
Magazyn