Pumpkin Mug Cake
Pumpkin Mug Cake to Wegetariańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja zawiera 481 kalorii, 13g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cukier, sól, puree z dyni i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 85 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosiło Ci to pragnienie Kirbie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%. Podobne przepisy to Ciasto Bez Mąki Nutella Pumpkin Mug, One " Ciasto Czekoladowe Kubek, oraz Miękkie wegańskie ciasto z dyni z dyni Spice lukier maślany.
Instrukcje
Umieść wszystkie składniki w dużym kubku.
Wymieszać z małą trzepaczką lub widelcem.
Kuchenka mikrofalowa na wysokości przez 1 minutę 30 sekund. Jeśli w tym momencie nastąpi wyciek, wytrzyj bok kubka. Sprawdź doneness. Mikrofalówka przez 30 sekundowych odstępach, aż do zakończenia. Mój był kompletny w 2 minuty. Uważaj, aby nie rozgotować ciasto lub będzie gumowaty.