Pumpkin Chiffon Pie I
Pumpkin Chiffon Pie i wymaga o 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu. 35 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka cukru, białka jaja, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Pumpkin Chiffon Pie, oraz Szyfonowe Ciasto Dyniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać 1/2 szklanki cukru, następnie dynię, mleko, sól i przyprawy. Gotować w podwójnym kotle do zgęstnienia.
Zmiękcz żelatynę w zimnej wodzie, a następnie wymieszaj z gorącą mieszaniną.
Ubij białka do miękkich szczytów i stopniowo wlej 1/2 szklanki cukru. Kontynuuj bicie do średnio sztywnych szczytów. Wchodzisz do mieszaniny dyni.
Wlać do schłodzonej skorupki ciasta i schłodzić. Smacznego!