Pumpkin Bread Budyń Kubek Ciasto

Pumpkin Bread Budyń Kubek Ciasto
Ten przepis służy 2 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. 153 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka sosu karmelowego, puree z dyni, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Bez Mąki Nutella Pumpkin Mug, One " Ciasto Czekoladowe Kubek, oraz One Minute Chocolate Brownie Mug Cake.

Instrukcje

1
Lekko nasmaruj jeden Bezpieczny kubek mikrofalowy. Kubek linii z połową kostek chleba. Okrążyć wnętrze kubka chlebem, a następnie wypełnić środek. Kontynuuj układanie w stos, aż zabraknie, tak że tworzy wieżę chleba wewnątrz kubka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynie Do CiastaDynie Do Ciasta
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
2
W oddzielnym kubku lub małej misce ubijaj jajko, mleko, cynamon, dynię i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Przygotowany Biszkopt (16 Uncji), Przekrojony Na Dwa Poziomy Kawałki1 Przygotowany Biszkopt (16 Uncji), Przekrojony Na Dwa Poziomy Kawałki
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Wlać połowę mieszanki na wieżę chlebową, upewniając się, że mieszanka kremowa dotyka wszystkich kawałków chleba. Kuchenkę mikrofalową przez około 1 minutę lub do momentu całkowitego ugotowania kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
4
Wyjąć z kubka i umieścić na talerzu. Użyj kubka ponownie, aby zrobić drugi budyń chlebowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
5
Podawać na ciepło z lodami i sosem karmelowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone BrzoskwiniePokrojone Brzoskwinie
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia2
Magazyn