Pulpety Ze Stołu Bilardowego
Pulpety ze stołu bilardowego mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 66 g tłuszczu, oraz w sumie 808 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz Pulpety wołowe, olej roślinny, sól przyprawową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Galaretka Do Wody Basenowej, Tort Pool Party, oraz Aiken Pool Hall Hot Dogi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać klopsiki i gotować do brązowego, o 8 protokół. Za pomocą szczypiec przenieś klopsiki do miski.
Dodaj mąkę na patelni i gotować 1 minutę na małym ogniu, skrobanie się rumiane kawałki z dna patelni. Wymieszać bulion, mleko, śmietanę, przyprawę do klopsików, szczypiorek i sól przyprawową, do smaku, za pomocą trzepaczki.
Powrót klopsiki na patelni. Gotować na wolnym ogniu, aż ciecz zgęstnieje na tyle, aby pokryć klopsiki, o 5 protokół.
Wyjmij patelnię z ognia. Łyżka sosu na wierzchu klopsiki i podawać natychmiast.