Pulpety Z Indyka-Pesto

Pulpety Z Indyka-Pesto
Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 66 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 36. Udaj się do sklepu i odbierz pesto bazyliowe, zmieloną pierś indyka, białka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pesto & Cranberry Pulpety z indyka z sosem jogurtowym Pesto, Pulpety Z Pesto Z Indyka, oraz Pulpety Z Pesto Z Indyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 191°. linia cookie arkusz z boków lub 15x10-calowy patelni z folią; spryskać folią z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce, wymieszać wszystkie składniki, aż dobrze połączone. Kształt mieszaniny w kulki; umieścić na arkuszu cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Piec 20 do 25 minut lub aż termometr włożony do środka klopsiki czyta 74°.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia2
Magazyn