Pulpety Wołowe Stroganoff
Przepis wołowina Stroganoff klopsiki może zaspokoić pragnienie Europy Wschodniej w około 45 minut. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 400 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz makaron, pieprz, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Klopsiki Low Carb Beef Stroganoff, Wołowe Spaghetti Stroganoff i klopsiki, oraz Pulpety wołowo-grzybowe z sosem Stroganoff dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć jajko, mleko, cebula i sos Worcestershire. Wymieszać z bułką tartą, solą i pieprzem.
Dodać wołowinę; dobrze wymieszać. Kształt na 1-1 / 4-in. jaja.
Umieścić klopsiki na wysmarowanym stojaku w płytkiej patelni do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 15-20 minut lub do momentu, gdy mięso nie będzie już różowe; odcedzić.
W dużym rondlu podsmażamy grzyby i cebulę na maśle do miękkości. Wymieszać 3 łyżki mąki i soli do wymieszania. Stopniowo dodawać bulion. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.
Śmietanę i pozostałą mąkę połączyć na gładką masę; wymieszać z mieszanką grzybową.
Dodaj klopsiki. Gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 4-5 minut lub do ogrzania przez, mieszając od czasu do czasu.
W razie potrzeby posypać papryką.