Pulpety w sosie wołowym

Pulpety w sosie wołowym
Klopsiki w sosie wołowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 586 kalorii, 31g białka, oraz 40 g tłuszczu. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz bułkę tartą, keczup, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Fagoty z sosem cebulowym (klopsiki wieprzowe po walijsku z sosem cebulowym), Klopsiki w sosie BBQ, oraz Klopsiki i sos.

Instrukcje

1
Wymieszaj wszystkie składniki klopsików w misce czystymi rękami.Kształt na 1-calowe kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Rozgrzać olej i masło na patelni na średnim ogniu (użyj patelni z wysokimi bokami do przechowywania w sosie i klopsiki lub użyć rondla) dodać klopsiki w dwóch partiach i brązowy, aż prawie gotowane przez toczenia często nawet brązowieje (o 10 protokół) usunąć na talerz.Można odcedzić trochę tłuszczu z patelni, ale pozostawić w około 3 łyżki stołowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać cebulę i saute aż zmięknie (o 3-4 protokół) skrobanie wszelkie rumiane kawałki, które nagromadziły się na dnie patelni podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać grzyby gotować mieszając aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
5
Dodać mąkę i mieszać przez 1 minutę.Powoli dodawać bulion wołowy; doprowadzić do wrzenia mieszając / ubijając stale, aż będzie gładki, bąbelkowy i zagęszczony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
6
Dodaj w sosie Worcestershire, ketchup i czarny pieprz; przywrócić do mieszania na wolnym ogniu (Jeśli za pomocą dodać w proszku bulionu wołowego, start z 3 łyżki ketchupu można dodać więcej w razie potrzeby).
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Wołowy W ProszkuBulion Wołowy W Proszku
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
7
Dodać ugotowane klopsiki i gotować na wolnym ogniu przez około 20-25 minut, często mieszając.Doprawić solą do smaku, jeśli desired.At koniec gotowania wymieszać w 1/4 szklanki kwaśnej śmietany, aż do połączenia i ogrzania (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala

Składniki

2warzywo (np. szpinak)bulion wołowy w proszku (opcjonalnie lub do smaku)bulion wołowy w proszku (opcjonalnie lub do smaku)1porcja startego parmezanuBarwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)Barwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebulion wołowy o niskiej zawartości sodu w puszkach (użyj bulionu wołowego dobrej jakości)bulion wołowy o niskiej zawartości sodu w puszkach (użyj bulionu wołowego dobrej jakości)1szczyptapieprz cayenne (opcjonalnie)pieprz cayenne (opcjonalnie)2warzywo (np. szpinak)suszone płatki pietruszkisuszone płatki pietruszki791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebułka tarta suchabułka tarta sucha1jajko, lekko zbitejajko, lekko zbite5Spód: okruszki z herbatników grahammąka uniwersalna (można zmniejszyć do 4 łyżek na cieńszy SOS)mąka uniwersalna (można zmniejszyć do 4 łyżek na cieńszy SOS)1porcja startego parmezanuświeży mielony czosnekświeży mielony czosnek454papryka habaneromielona wołowina (można użyć połowy każdej wołowiny i mielonej wieprzowiny)mielona wołowina (można użyć połowy każdej wołowiny i mielonej wieprzowiny)0warzywo (np. szpinak)świeży mielony czarny pieprz (lub do smaku)świeży mielony czarny pieprz (lub do smaku)1warzywo (np. szpinak)świeży mielony czarny pieprzświeży mielony czarny pieprz3Spód: okruszki z herbatników grahamketchup (można użyć więcej)ketchup (można użyć więcej)791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3/4 szklanki posiekanych ciasteczek Oreo3/4 szklanki posiekanych ciasteczek Oreo2Spód: okruszki z herbatników grahamolejolej1małecebula drobno posiekanacebula drobno posiekana791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwestarty parmezanstarty parmezan4trochę posiekanej cukiniisól (Opcjonalnie i do smaku)sól (Opcjonalnie i do smaku)2warzywo (np. szpinak)sól przyprawowasól przyprawowa591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę227papryka habanerobiałe pieczarki (można użyć więcej w razie potrzeby, lub użyć jednego lub dwóch puszek 10 uncji pokrojonych pieczarek dobrze osuszone)białe pieczarki (można użyć więcej w razie potrzeby, lub użyć jednego lub dwóch puszek 10 uncji pokrojonych pieczarek dobrze osuszone)2warzywo (np. szpinak)Sos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn