Pulled Pork Barbecue
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Pulled Pork Barbecue. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.79 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 505 kalorii, 44g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, sól koszerna, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 76 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Wieprzowina Szarpana Z Grilla, Kanapki Z Grilla Z Wieprzowiną, oraz Grill: Mini Pulled Pork Empanadas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wymieszać paprykę, czosnek moc, brązowy cukier, sucha musztarda, i sól razem w małej misce. Rozetrzyj mieszankę przypraw na całej wieprzowinie. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę, lub do nocy.
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Wrzucamy wieprzowinę na patelnię i pieczemy przez około 6 godzin. Termometr z natychmiastowym odczytem przyklejony do najgrubszej części wieprzowiny powinien mieć 170 Stopni F, ale w zasadzie to, co chcesz zrobić, to piec go, aż się rozpadnie.
Podczas pieczenia wieprzowiny, zrobić sos barbecue.
Połączyć ocet, musztarda, ketchup, brązowy cukier, czosnek, sól, cayenne, i czarny pieprz w rondlu na średnim ogniu. Dusić delikatnie, mieszając, przez 10 minut, aż cukier się rozpuści. Zdejmij go z ciepła i pozwól mu usiąść, dopóki nie będziesz na to gotowy.
Kiedy wieprzowina jest gotowa, wyjmij ją z piekarnika i połóż na dużym talerzu. Pozostaw mięso na około 10 minut. Podczas odpoczynku, rozpalić patelnię na średnim ogniu z 3/4 szklanki wody, skrobanie drewnianą łyżką, aby podnieść wszystkie rumiane kawałki. Zmniejsz o połowę.
Wlać do rondla z sosem i gotować 5 protokół.
Podczas gdy wieprzowina jest jeszcze ciepła, chcesz "ciągnąć" mięso: chwyć 2 widelce. Używając 1, aby ustabilizować mięso, użyj drugiego, aby" wyciągnąć " strzępy mięsa z pieczenia.
Do miski włóż rozdrobnioną wieprzowinę i polej połowę sosu. Wymieszać wszystko dobrze tak, że wieprzowina jest pokryta sosem.
Aby służyć, łyżka wyciągniętej mieszanki wieprzowej na dolnej połowie każdej bułki hamburgerowej, a wierzch z odrobiną slaw.
Podawać z ogórkami i pozostałym sosem na boku.
1 główka zielonej kapusty, rozdrobniona
1 czerwona cebula, cienko pokrojona
2 zielone cebule (białe i zielone części), posiekane
1 świeże czerwone chile, pokrojone w plasterki
1/4 szklanki musztardy Dijon
1/2 łyżeczki nasion selera
Sól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz
Połączyć kapustę, marchew, czerwona cebula, zielona cebula, i chile w dużej misce. W innej misce wymieszaj majonez, musztardę, ocet, sok z cytryny i cukier.
Wlać sos na mieszaninę kapusty i wrzucić delikatnie wymieszać. Doprawić cole slaw z nasion selera, ostry sos, sól, i czarny pieprz. Przed podaniem schłodzić przez 2 godziny w lodówce.