Pulled Pork Barbecue

Pulled Pork Barbecue
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Pulled Pork Barbecue. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.79 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 505 kalorii, 44g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, sól koszerna, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 76 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Wieprzowina Szarpana Z Grilla, Kanapki Z Grilla Z Wieprzowiną, oraz Grill: Mini Pulled Pork Empanadas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wymieszać paprykę, czosnek moc, brązowy cukier, sucha musztarda, i sól razem w małej misce. Rozetrzyj mieszankę przypraw na całej wieprzowinie. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę, lub do nocy.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Wrzucamy wieprzowinę na patelnię i pieczemy przez około 6 godzin. Termometr z natychmiastowym odczytem przyklejony do najgrubszej części wieprzowiny powinien mieć 170 Stopni F, ale w zasadzie to, co chcesz zrobić, to piec go, aż się rozpadnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
5
Podczas pieczenia wieprzowiny, zrobić sos barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Połączyć ocet, musztarda, ketchup, brązowy cukier, czosnek, sól, cayenne, i czarny pieprz w rondlu na średnim ogniu. Dusić delikatnie, mieszając, przez 10 minut, aż cukier się rozpuści. Zdejmij go z ciepła i pozwól mu usiąść, dopóki nie będziesz na to gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
RamięRamię
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
7
Kiedy wieprzowina jest gotowa, wyjmij ją z piekarnika i połóż na dużym talerzu. Pozostaw mięso na około 10 minut. Podczas odpoczynku, rozpalić patelnię na średnim ogniu z 3/4 szklanki wody, skrobanie drewnianą łyżką, aby podnieść wszystkie rumiane kawałki. Zmniejsz o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Wlać do rondla z sosem i gotować 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
9
Podczas gdy wieprzowina jest jeszcze ciepła, chcesz "ciągnąć" mięso: chwyć 2 widelce. Używając 1, aby ustabilizować mięso, użyj drugiego, aby" wyciągnąć " strzępy mięsa z pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
10
Do miski włóż rozdrobnioną wieprzowinę i polej połowę sosu. Wymieszać wszystko dobrze tak, że wieprzowina jest pokryta sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina CiągniętaWieprzowina Ciągnięta
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Aby służyć, łyżka wyciągniętej mieszanki wieprzowej na dolnej połowie każdej bułki hamburgerowej, a wierzch z odrobiną slaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
Wieprzowina CiągniętaWieprzowina Ciągnięta
12
Podawać z ogórkami i pozostałym sosem na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
13
1 główka zielonej kapusty, rozdrobniona
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona KapustaZielona Kapusta
14
2 marchewki starte
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
15
1 czerwona cebula, cienko pokrojona
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
16
2 zielone cebule (białe i zielone części), posiekane
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
17
1 świeże czerwone chile, pokrojone w plasterki
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwona Papryka ChiliCzerwona Papryka Chili
18
1 1/2 szklanki majonezu
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
19
1/4 szklanki musztardy Dijon
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
20
1 łyżka octu jabłkowego
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
21
1 cytryna, wyciśnięta
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
22
Szczypta cukru
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
23
1/2 łyżeczki nasion selera
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SeleraNasiona Selera
24
Kilka kresek gorący sos
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
25
Sól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
26
Połączyć kapustę, marchew, czerwona cebula, zielona cebula, i chile w dużej misce. W innej misce wymieszaj majonez, musztardę, ocet, sok z cytryny i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
27
Wlać sos na mieszaninę kapusty i wrzucić delikatnie wymieszać. Doprawić cole slaw z nasion selera, ostry sos, sól, i czarny pieprz. Przed podaniem schłodzić przez 2 godziny w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Nasiona SeleraNasiona Selera
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia29
Magazyn