Puddingi z ricottą i wanilią

Puddingi z ricottą i wanilią
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Jeśli 1,33 zł za porcję spada w budżecie, Ricottan i puddingi z fasoli waniliowej może być wybitny bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 10. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz masło, syrop klonowy, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 47 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj B&W puddingi waniliowe ze świeżymi truskawkami, Ricotta Waniliowa Z Prażonym Kokosem, oraz Tarta z dyni waniliowej Ricotta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W przypadku puddingów: ułóż stojak na piekarnik na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Masło 10 nonstick Muffin kubki i linii dolnej każdej filiżanki z dysku pergaminu. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
3
W blenderze połącz ser ricotta, ser mascarpone, jajka, śmietanę, syrop klonowy, cukier i sól. Używając noża do parowania, podziel ziarno wanilii na pół i zeskrobaj nasiona do blendera. (Do sosu rezerwować zalaną wanilią strączkę.) Mieszamy do uzyskania gładkiej masy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Przez CiastoPrzez Ciasto
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4
Do przygotowanych muffinek wlać ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
5
Piec przez 35 do 40 minut, aż nadmuchane i lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Wyjmij kubki muffinek z piekarnika do stojaka z drutu i ostudź przez 30 minut (puddingi będą spuszczać powietrze podczas chłodzenia). Puddingi przechowywać w lodówce, w kubkach muffin, przez 2 godziny. Używając cienkiej, elastycznej szpatułki, ostrożnie usuń puddingi z kubków na muffinki i wyrzuć papier pergaminowy z dna puddingów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Do sosu: w średnim rondlu, połączyć zastrzeżone wanilii, żurawiny, wody, soku pomarańczowego, skórki pomarańczowej i 1/2 szklanki cukru na średnim ogniu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień i delikatnie gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina zgęstnieje i ciecz zmniejszyła się o połowę, o 30 do 35 minut. Ostudzić przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
8
Wyjąć wanilię i osłodzić dodatkowym cukrem, do smaku, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
9
Aby służyć: ułóż budynie na małych talerzach deserowych i łyżkę sosu na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 47 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn