Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Jeśli 1,33 zł za porcję spada w budżecie, Ricottan i puddingi z fasoli waniliowej może być wybitny bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 10. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz masło, syrop klonowy, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 47 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj B&W puddingi waniliowe ze świeżymi truskawkami, Ricotta Waniliowa Z Prażonym Kokosem, oraz Tarta z dyni waniliowej Ricotta dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W przypadku puddingów: ułóż stojak na piekarnik na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W blenderze połącz ser ricotta, ser mascarpone, jajka, śmietanę, syrop klonowy, cukier i sól. Używając noża do parowania, podziel ziarno wanilii na pół i zeskrobaj nasiona do blendera. (Do sosu rezerwować zalaną wanilią strączkę.) Mieszamy do uzyskania gładkiej masy.
Wyjmij kubki muffinek z piekarnika do stojaka z drutu i ostudź przez 30 minut (puddingi będą spuszczać powietrze podczas chłodzenia). Puddingi przechowywać w lodówce, w kubkach muffin, przez 2 godziny. Używając cienkiej, elastycznej szpatułki, ostrożnie usuń puddingi z kubków na muffinki i wyrzuć papier pergaminowy z dna puddingów.
Do sosu: w średnim rondlu, połączyć zastrzeżone wanilii, żurawiny, wody, soku pomarańczowego, skórki pomarańczowej i 1/2 szklanki cukru na średnim ogniu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień i delikatnie gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina zgęstnieje i ciecz zmniejszyła się o połowę, o 30 do 35 minut. Ostudzić przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Skórka Pomarańczowa
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
8
Wyjąć wanilię i osłodzić dodatkowym cukrem, do smaku, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
9
Aby służyć: ułóż budynie na małych talerzach deserowych i łyżkę sosu na wierzchu.