Puddingi Ricotta z Glazurowanym rabarbarem
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 136 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, jajko plus żółtko, ricottę z pełnego mleka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest idealny do Dzień Matki. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rabarbar & imbir królowa puddingów, Ricottan i kandyzowane puddingi owocowe, oraz Ricottan i puddingi z fasoli waniliowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 163°. Lekko oil Muffin cups.
Wszystkie składniki budyniu zmiksować w blenderze na gładką masę, a następnie podzielić ciasto na muffinki.
Wymieszać cukier i skrobię kukurydzianą w 9-do 10-calowym szklanym lub ceramicznym talerzu.
Dodaj rabarbar i wrzuć do warstwy, a następnie rozprowadź w jednej warstwie.
Piec puddingi i rabarbar, obok siebie, ostrożnie obracając rabarbar raz w połowie gotowania, aż puddingi są po prostu zestaw i krawędzie są blado złote, 35 do 45 minut.
Wyjąć puddingi i rabarbar z piekarnika w tym samym czasie. Odstawić rabarbar i schłodzić puddingi na patelni muffin na półce 5 minut (puddingi lekko opadną).
Przeprowadź cienki nóż wokół krawędzi każdego budyniu, następnie odwróć talerz na patelnię i odwróć puddingi na talerz.
Puddingi przekładamy, prawą stroną do góry, na talerze i podajemy posypane rabarbarem i jego sokami.