Puddingi Czerwono-Owocowe

Puddingi Czerwono-Owocowe
Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz butelkowany SOS borówkowy, akompaniament: lekko bitą śmietanę, butelkowany sok z granatów i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Puddingi z marakui, Ricottan i kandyzowane puddingi owocowe, oraz Sloe Gin & fruit biszkopt z budyniem.

Instrukcje

1
Pur & ée maliny z sokami w robocie kuchennym, a następnie wcisnąć przez sito o drobnych oczkach do miski, odrzucając ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
SitoSito
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Posyp żelatynę sokiem z granatów w średnim rondlu i odstaw na 1 minutę, aby zmiękczyć. Gotować na małym ogniu, mieszając, aż żelatyna się rozpuści. Wymieszać z sosem borówkowym i cukrem. Gotować, mieszając, aż cukier się rozpuści i sos się rozpuści. Wymieszać z przecierem jagodowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z GranatówSok Z Granatów
Borówki BruszniceBorówki Brusznice
żelatynażelatyna
JagodyJagody
SOSSOS
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Szybko schłodzić w łaźni lodowej, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina zacznie kopać, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
LódLód
4
Wlać do naczyń lub szklanek i schłodzić do Ustawienia, co najmniej 3 godziny.
1
Puddingi można schłodzić do 3 dni.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn