Pudding śliwkowy II może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 340 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz daktyle, mleko, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 19%. Podobne przepisy to Pudding Śliwkowy, Pirate ' s Plum Pudding, oraz Pieczony Budyń Śliwkowy.
Instrukcje
1
Dobrze posmaruj formę budyniową.
2
W dużym rondlu połączyć masło, cukier, mleko, daktyle,rodzynki, porzeczki, skórkę z owoców mieszanych i skórkę z pomarańczy; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) Mrożone, Niesłodzone Mieszanki Owoców
Porzeczki
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Truskawki Na Stopę
3 Paluszki Precelkowe
Daktyle
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Białe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Zdjąć z ognia i wymieszać z sodą oczyszczoną. Mąkę, cynamon i sól przesiać, delikatnie wymieszać do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka Pomarańczowa Lub Cukier Pomarańczowy
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Cukierki Ratujące życie
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Wlać do przygotowanej formy budyniowej.
5
Przykryć podwójną warstwą natłuszczonego papieru woskowego i parą przez 2 godziny.