Pudding śliwkowy II może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 340 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz daktyle, mleko, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 19%. Podobne przepisy to Pudding Śliwkowy, Pirate ' s Plum Pudding, oraz Pieczony Budyń Śliwkowy.
Instrukcje
1
Dobrze posmaruj formę budyniową.
2
W dużym rondlu połączyć masło, cukier, mleko, daktyle,rodzynki, porzeczki, skórkę z owoców mieszanych i skórkę z pomarańczy; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) Mrożone, Niesłodzone Mieszanki Owoców
Porzeczki
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Daktyle
Pasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Zdjąć z ognia i wymieszać z sodą oczyszczoną. Mąkę, cynamon i sól przesiać, delikatnie wymieszać do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Wlać do przygotowanej formy budyniowej.
5
Przykryć podwójną warstwą natłuszczonego papieru woskowego i parą przez 2 godziny.