Pudding śliwkowy II może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 340 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz daktyle, mleko, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 19%. Podobne przepisy to Pudding Śliwkowy, Pirate ' s Plum Pudding, oraz Pieczony Budyń Śliwkowy.
Instrukcje
1
Dobrze posmaruj formę budyniową.
2
W dużym rondlu połączyć masło, cukier, mleko, daktyle,rodzynki, porzeczki, skórkę z owoców mieszanych i skórkę z pomarańczy; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) Mrożone, Niesłodzone Mieszanki Owoców
Porzeczki
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
3 Paluszki Precelkowe
Daktyle
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Zdjąć z ognia i wymieszać z sodą oczyszczoną. Mąkę, cynamon i sól przesiać, delikatnie wymieszać do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Wlać do przygotowanej formy budyniowej.
5
Przykryć podwójną warstwą natłuszczonego papieru woskowego i parą przez 2 godziny.