Pudding ryżowy mamy Callie
Pudding ryżowy mamy Callie jest bezglutenowe i wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 620 kalorii. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odebrać masło, wanilia, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to "Not Yo' Mama 's Banana Pudding", "Not Yo' Mama 's Banana Pudding", oraz Budyń bananowy mamy Daisy.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dużym rondlu wymieszaj mleko, ryż, cukier, fasolę waniliową i nasiona, ziele angielskie i sól na średnim ogniu.
Niech gotować na wolnym ogniu przez 45 minut, często mieszając i uważając, aby nie przypalić mleko. Gdy ryż jest miękki i budyń zgęstnieje wyłączyć ogień i usunąć fasolę wanilii.
Na ciężkiej patelni, roztopić masło i dodać brązowy cukier na małym ogniu. Wymieszać, aby stopić cukier.
Dodać pokrojone banany i nadal saute, aż będą miękkie i pokryte mieszaniną cukru i masła.
Łyżka budyniu do serwowania miski i top z ciepłą polewą bananową.