Pudding ryżowy mamy Callie jest bezglutenowe i wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 620 kalorii. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odebrać masło, wanilia, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to "Not Yo' Mama 's Banana Pudding", "Not Yo' Mama 's Banana Pudding", oraz Budyń bananowy mamy Daisy.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W dużym rondlu wymieszaj mleko, ryż, cukier, fasolę waniliową i nasiona, ziele angielskie i sól na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Niech gotować na wolnym ogniu przez 45 minut, często mieszając i uważając, aby nie przypalić mleko. Gdy ryż jest miękki i budyń zgęstnieje wyłączyć ogień i usunąć fasolę wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
4
Na ciężkiej patelni, roztopić masło i dodać brązowy cukier na małym ogniu. Wymieszać, aby stopić cukier.