Pudding Ryżowy Kokosowo-Rodzynkowy
Pudding ryżowy kokosowo-rodzynkowy to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 7G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 55 centów za porcję. Mieszanka jajek, mleka, rodzynek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pudding Ryżowy Rum Z Rodzynkami, Pudding Ryżowy Rum-Rodzynki, oraz Pudding Ryżowy Rum Z Rodzynkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło umieścić w 13-in. x 9-po. naczynie do pieczenia; odstawić. W dużej misce, połączyć jajka, mleko, cukier, wanilia, gałka muszkatołowa i sól. Wymieszać z ryżem i rodzynkami.
Przełożyć do przygotowanego naczynia do pieczenia. piec w temperaturze 325° przez 30 minut; posypać kokosem.
Piec 10-15 minut dłużej lub do termometru 160°.
Podawać na ciepło. Przechowywać w lodówce resztki.