Pudding ryżowy II
Pudding ryżowy II to Wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Jeśli masz vanillan ekstrakt, ryż, woda, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Resztki ryżu? Zrób pudding ryżowy, Pudding Ryżowy Brązowy, oraz Rice Kheer (Pudding Ryżowy) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu doprowadzić wodę do wrzenia.
Dodać ryż i wymieszać. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
W dużej misce połączyć ugotowany ryż, cukier, jajka i sól.
Dobrze wymieszać. Wymieszać z mąką, rodzynkami i wanilią. Wymieszać z mlekiem.
Wlać do naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Piec w nagrzanym piekarniku 25 do 30 minut, aż lekko ustawi.