Pudding ryżowy II

Pudding ryżowy II
Pudding ryżowy II to Wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Jeśli masz vanillan ekstrakt, ryż, woda, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Resztki ryżu? Zrób pudding ryżowy, Pudding Ryżowy Brązowy, oraz Rice Kheer (Pudding Ryżowy) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu doprowadzić wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać ryż i wymieszać. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
3
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W dużej misce połączyć ugotowany ryż, cukier, jajka i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż GotowanyRyż Gotowany
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dobrze wymieszać. Wymieszać z mąką, rodzynkami i wanilią. Wymieszać z mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
6
Wlać do naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Piec w nagrzanym piekarniku 25 do 30 minut, aż lekko ustawi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn