Pudding ryżowy babci to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 371 kalorii. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ryżu, rodzynek, gałki muszkatołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pudding ryżowy babci, Babuni pieczony Pudding ryżowy z bezą, oraz Brązowy budyń babci Grippin.