Pudding ryżowy może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 391 kalorii, 8G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i zbierz sól, żółtka jaj, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Resztki ryżu? Zrób pudding ryżowy, Pudding Ryżowy Brązowy, oraz Rice Kheer (Pudding Ryżowy) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu o średnim, ciężkim dnie dodaj mleko, ryż i sól. Gotować ryż na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, nie gotować. Po osiągnięciu "dusić," ryż powinien trwać około 20 do 30 minut, aby być gotowe, w zależności od kuchenki. Smak ryżu, aby upewnić się, że jest delikatny. Pamiętaj, aby mieszać, aby ryż nie przyklejał się do dna. Gdy mieszanina się ugotuje, wyjąć z ognia i dodać cukier, wanilię, rodzynki i żółtka. Przechowywać mieszając do włączenia wszystkich smaków, a następnie pozostawić na około 10 protokół. Cukier i wanilia zaparzają się bardzo szybko, nadając kwiatowy aromat.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Cukierki Waflowe Necco
Pasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Dodać śmietanę i masło, mieszając je dobrze razem w rondlu. Łyżka do ramekinów lub pojedynczych misek do serwowania. Pudding ryżowy można podawać na ciepło, w temperaturze pokojowej lub schłodzony. Ten konkretny przepis korzysta z ustawienia na noc w lodówce.