Pudding kukurydziany z szalotkami i czerwoną papryką
Need a wegetariańska przystawka? Pudding kukurydziany z szalotki i czerwonej papryki może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 82 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 330 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, śmietanę, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj A-Maize-Ing Grace: Risotto z czerwoną papryką, kukurydzą i boczkiem, Pudding Kukurydziany Z Trzema Paprykami, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. mgła 9-calowy kwadratowy żaroodporne szklane naczynie do pieczenia z sprayem do gotowania.
W blenderze połącz jajka, śmietanę, cukier, masło, mąkę, proszek do pieczenia i sól; zmiksuj.
Dodać kukurydzę i zmiksować, aż mieszanina będzie prawie gładka. Wymieszać szalotki i paprykę.
Wlać do naczynia i piec, aż zestaw, z góry złoty brąz, 45 do 50 protokół.
Wyjmij z piekarnika i pozostaw budyń na 5 do 10 minut przed podaniem.