Pudding kukurydziany III
Pudding kukurydziany III może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 211 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką cukier, kukurydzę, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pudding Kukurydziany, Pudding Kukurydziany, oraz Pudding Kukurydziany.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej misce wymieszaj kukurydzę i masło.
Dodaj mąkę, cukier, pieprz, sól i pokrojoną w kostkę czerwoną paprykę.
W małej miseczce lekko ubić żółtka.
Podgrzać mleko do gotowania na parze.
Wyjąć mleko z ognia i wymieszać żółtka.
Dodaj do mieszanki kukurydzy.
W średniej misce ubij białka na sztywno. 1/4 białka wymieszać z kukurydzą. Złóż w białych.
Wlać do głębokiego 2-ćwiartkowego natłuszczonego naczynia do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C). Wymieszaj skórkę, która tworzy się w budyniu po 20 minutach i po 40 minutach. Całkowity czas pieczenia: 60 minut.