Pudding kokosowy z ananasem i kandyzowanymi nerkowcami

Need a deser bezglutenowy? Pudding kokosowy z ananasem i kandyzowanymi nerkowcami może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 512 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka skondensowanego mleka, sproszkowanej żelatyny, soku z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Tajski budyń herbaciany z limonkowym karmelem i kandyzowanymi nerkowcami, Pudding Ryżowy Kokosowo-Limonkowy Z Mango I Nerkowcami, oraz Kandyzowane Orzechy Nerkowca Sriracha dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej patelni, gotować ananasa z cukru granulowanego na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cukier się rozpuści, a ananas jest po prostu miękkie, o 5 protokół.
Przenieś do 8-calowego kwadratowego szklanego lub ceramicznego naczynia do pieczenia.
W małym rondlu, posypać żelatynę nad wodą i odstawić, aż zmiękną, o 5 protokół.
W międzyczasie, w dużej misce, ubić słodzone mleko skondensowane z mlekiem kokosowym, 1 łyżką soku z limonki i wanilią.
Rozgrzać żelatynę na umiarkowanym ogniu, obracając patelnię, aż się rozpuści.
Wlać mieszaninę żelatyny do skondensowanej mieszaniny mleka i mieszać delikatnie do wymieszania.
W misce ze stali nierdzewnej ubijamy białko jaja, aż uformują się jędrne szczyty; składamy do mieszanki skondensowanego mleka, a następnie zalewamy mieszankę ananasem. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż Zestaw, co najmniej 2 godziny.
Tymczasem, w małej patelni, połączyć brązowy cukier z pozostałymi 1 łyżeczka soku z limonki i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż tylko stopiony.
Dodać orzechy nerkowca i wymieszać do herbu.
Przełożyć na talerz do ostygnięcia i utwardzenia.
Ostrożnie pokroić budyń kokosowy na kwadraty i przenieść na talerze za pomocą metalowej szpatułki.
Posypać każdy kwadrat kandyzowanymi nerkowcami i służyć.